07 / 05 / 2024

Rüya Adası iletişim bilgileri

Rüya Adası iletişim bilgileri

Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk AVM'si olma özelliğini taşıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. Peki Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Rüya Adası'nda dükkanlar satışta!

Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk AVM'si olma özelliğini taşıyor.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Rüya Adası iletişim bilgileri Haberi

Rüya Adası iletişim bilgileri


Deniz İnşaat'ın İzmir Karabağlar'da hayata geçirdiği Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk AVM'si olma özelliğini taşıyor. 


Karabağlar Rüya Adası kapılarını 9 Eylül 2016'da açıyor. Rüya Adası'nda alanları 35 metrekare ile 75 metrekare arasında değişen dükkanlar yer alıyor.


Metrekare birim fiyatının 12 bin TL olarak belirlendiği İzmir Rüya Adası'ndaki dükkanlar için 10 yıla kadar kira garantisi sunuluyor.


Rüya Adası Karabağlar'da neler var?

Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk eğlence merkezi olan Rüya Adası'nda buz pisti, çikolata deryası, çocuklara özel kafeler, çocuklara özel giyim mağazaları ve yetişkinler için bölümler yer alıyor.


İzmir Rüya Adası kira garantisi kapsamında her metrekare için 120 TL kira garantisi imkanı sunuluyor.



İzmir Rüya Adası nerede?

İzmir Rüya Adası Olimpiyat Evleri'ne ve Novada...