07 / 07 / 2024

Rüya Yaşam

Rüya Yaşam

Erken teslimlerin yapılacağı Rüya Yaşam'da yıl sonunda daire teslimleri yapılacak. Tapuların dağıtılmaya başladığı projede satılık 8 adet daire bulunuyor

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Rezidanslar ev kültürü ve yaşam alışkanlıklarını nasıl etkiledi?

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, rezidansların Türk ev kültürü, kullanıcıların konfor arayışları ve yaşam alışkanlıkları üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Seramiksan Napoli serisi yaşam alanlarını farklılaştırıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Konya Beyşehir'e yeni kültür ve yaşam merkezi yapılıyor!

Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konferansların verilebileceği yeni bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı" dedi.

Sitelerde asıl olan site yaşam kültürüdür!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yaşam kültürü " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Müstakil yapıların dönüşümü yaşam kültürünü etkiliyor!

Konya'da müstakil yapıların apartmanlara veya sitelere dönüşmesiyle yaşam kültürü de değişti. Eskiden müstakil yapılı evlerin bahçelerinde kendi ürünü eken, kümes hayvancılığı yapan vatandaşlar artık bu işleri hobi amaçlı yapıyor.

Gönye Tasarım lüks projelerde sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Kahramanmaraş Rabia Parkı sosyal yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Mısır'da darbeye direnişin sembolü "Rabia" işaretinden esinlenilerek Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 100 dönümlük alana yaptırılan Rabia Parkı, farklı ülkelerdeki parklarda incelenerek ilçenin sosyal yaşam merkezi haline dönüştürülüyor.

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

Daha yaşanır ve daha güzel bir Esenler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Esenler Belediyesi, yeni dev projelere imza atıyor. Esenler, yaklaşık 2 milyar TL değerindeki yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

Rüya Yaşam Haberi

Rüya Yaşam

228 konut ve 30 mağazanın bulunduğu Rüya Yaşam Evleri projesinde satılık 8 adet daire bulunuyor. Bu yılın sonunda konut teslimleri yapılacak olan Rüya Yaşam'da son konutların fiyatları 70 bin 200 liradan başlıyor. Projede tapu teslimleri yapılıyor.


Pusula İnşaat'ın hayat verdiği Rüya Yaşam projesinin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. 12 katlı iki blok olarak tasarlanan Rüya Yaşam Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Dairelerin alanları ise 39 metrekare ile 142 metrekare arasında değişiyor. 


Beylikdüzü-Esenyurt'ta 4 bin 800 metrekarelik arsa alanı bulunan Rüya Yaşam Evleri projesinin sosyal alanları arasında basketbol sahası, tenis kortu, çocuk havuzu, yüzme havuzu bulunuyor. Araç sahipleri için açık ve kapalı otopark alanları mevcut durumda. Rüya Yaşam Evleri, E-5'e 350 metre uzaklıkta yükseliyor.


Merkez Ofis Bilgileri:

Tel: 0212...