28 / 04 / 2024

Rüyakent Evleri ulaşım

Rüyakent Evleri ulaşım

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım!

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villanın yer aldığı proje 250 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Yooistanbul Evleri ulaşım!

Yooistanbul Evleri ulaşım bilgilerine kapsamında proje, Beşiktaş Ortaköy bölgesinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan proje 11 blok halinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Rüyakent Evleri ulaşım Haberi

Rüyakent Evleri ulaşım

Anahtar teslimlerinin devam ettiği Rüyakent Evlerin'de konutlar 148,5 ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 280 konut bulunan projede yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı. 


Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları  150 bin liradan başlayıp, 170 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde planlanan ödeme planından faydalanabiliyor. 


Rüya Kent Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında ; Oturma grupları, halı saha, süs havuzları, baketbol ve voleybol sahası, çocukları için yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi , kreş, anaokulu ve etüt merkezi, her daire için otopark bulunuyor.


Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: (422) 238 33 33 

web: www.akranlarruyakent.com

Ayşe Büşra Yılmaz/...