07 / 05 / 2024

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat adres 

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat adres 

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

Gümüşhane sokakları güneş ve rüzgar enerjisiyle aydınlanacak!

Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na sunulan "Kelkit İlçesi Kalkınma Stratejileri ve Uygun Yatırım Alanları Araştırması" projesi ile ilçenin rüzgar ve güneş haritaları çıkarıldı.

Seyitali Rüzgar Enerji Santrali'ne ek tesis yapılacak!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın sahibi olduğu Doruk Enerji'nin Seyitali Rüzgar Enerji Santrali'ne yönelik re'sen plan hazırlayan bakanlık, belediyelerin imar yetkisini bir kez daha by-pass etti.

Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Aksa Enerji Sebenoba Rüzgar Santrali'nde kapasite artışı yapıyor!

Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksa Enerji Üretim A.Ş. Sebenoba Rüzgar Santrali'nde kapasite artışı yapıyor.

Tire rüzgar üssü oluyor!

İzmir'in Tire ilçesi, "RES" üssü oluyor. Ödemiş RES ve Tire RES projeleriyle birlikte toplam 85 bin nüfuslu ilçe, gelecek yıldan itibaren büyük oranda elektrik enerjisini rüzgar türbinlerinden sağlayacak.

Bodrum Geriş Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

Muğla Bodrum ilçesi Yalıkavak Beldesi'nde Geriş Rüzgar Enerji Santrali 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı ilave ve değişikliği bugün askıya çıktı...

Alaçatı Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesi, Karadağ Mevkii, “Alaçatı Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat adres  Haberi

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat adres 

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. 4. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım...