10 / 05 / 2024

Ş. Fatih Durmuşoğlu

Ş. Fatih Durmuşoğlu

Durak Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ş. Fatih Durmuşoğlu, Ahmet Akbaş, Hasan Can Aksu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Taşımacılık Emlak Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çavaş tarafından kuruldu. 

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassoun ve Abdul Razak Hassoun ortaklığında kuruldu. 

Fatih Gençoğlu İş Merkezi 20 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul ili Fatih İlçesi, İnebey Mahallesi'nde yer alan Gençoğlu İş Merkezi 20 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 26 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Durmuşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Grup İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, İsmail Faik Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Erenköy, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Fatih Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Yavuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Fatih Pala Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da kuruldu.

Kolaçoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kolaç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'a Bağcılar Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Tüncay Çavaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ş. Fatih Durmuşoğlu Haberi

Ş. Fatih Durmuşoğlu

Durak Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ş. Fatih Durmuşoğlu, Ahmet Akbaş, Hasan Can Aksu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Durak Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT, MİMARLIK, İNŞAAT İLE İLGİLİ PROJE GELİŞTİRME, İNŞAAT İLE İLGİLİ ALIM SATIM VE DANIŞMANLIK  işleridir. Bu işlerle ilgili olarak:                                                                                                             a-Şirket kuruluş maksadına giren işlerin gereğine ve kanuna uygun olarak, menkul veya gayrimenkul kıymetlere...