13 / 05 / 2024

S4 Gıda Müzik Organizasyon iletişim

S4 Gıda Müzik Organizasyon iletişim

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Karmod, Almanya’da Müzik Eğitim Merkez binası kurdu!

Karmod, Almanya'da Müzik Eğitim Merkezi binasının kurulumunu yaparak teslim etti. 

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulsamet Özdemir ve Muhammed Üveys Özdemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Kc Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kc Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Canbat, Ramazan Korkut ve Duran Canbay ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Araf Mıdeast İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araf Mıdeast İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cihat Hezer tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cenk Tevetoğlu, Osman Ircı ve Adem Aybay ortaklığında kuruldu.

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okray Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Seven tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon iletişim Haberi

S4 Gıda Müzik Organizasyon iletişim

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.
S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak,...