20 / 05 / 2024

Sa Yapı adres

Sa Yapı adres

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Nalkıran ve Shamıl Hasanov ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Sapanca Turizm Fakültesi binası tamamlandı!

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve SAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Feridun Dağ ile birlikte yapımı devam eden Sapanca Turizm Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Ramazan Efe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İskan alındıktan sonra yapılacaklar!

Bir yapının inşaat çalışmalarının bitmesi, yapının yasal olarak da bittiğini göstermiyor. Eğer yapının iskanı alınmışsa yapı bitmiş sayılıyor. Peki, iskan alındıktan sonra yapılacaklar nelerdir?

Sa Yapı adres Haberi

Sa Yapı adres

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat işleri ile uğraşmak, iştigal konusu ile ilgili gerekli olan malzemenin ve yardımcı malzemenin alımını, satımını, inşaat ve taahhütlük gibi işleri yapmak, kat karşılığı veya kendi alacağı arsa veya bina üzerine inşaat yapmak, bunları pazarlamak ve bu işin komisyonculuğunu yapmak, Şirket maksat ve konusunu gerçekleşmesi için arsa ve tarlaları parsellemek sureti ile almak, satmak ve bu işin komisyonculuğunu yapmak, Yurt içinde ve yurt dışında açılmış ve açılacak olan her türlü devlet ve özel sektör inşaat ihalelerine katılabilir, taahhütlerde bulunabilir, taşeronluklar alabilir, verebilir, Her türlü konut, işyeri ve ticarethanelerin tamiratını -tadilatını, tarihi binaların restorasyonunu yapabilir, konusu...