15 / 05 / 2024

Saad Mohammed A Altamimi

Saad Mohammed A Altamimi

Rawda İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım, Rüstem Yıldırım, Abdullah Raslan, Saad Mohammed A Altamimi, Ali Mohammed A Altamimi tarafından 31 Mart'ta kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.S.S. Al-Hemyarı tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed A.H H. tarafından kuruldu.

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile K. Mohammed A. Al-Attiya tarafından kuruldu. 

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Saad Mohammed A Altamimi Haberi

Saad Mohammed A Altamimi

Rawda İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım, Rüstem Yıldırım, Abdullah Raslan, Saad Mohammed A Altamimi, Ali Mohammed A Altamimi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Rawda İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü...