21 / 05 / 2024

saadettin saran köşk aldı

saadettin saran köşk aldı

Sadettin Saran, Emek Külür’e düğün hediyesi olarak Çengelköy Sultan Makamı’nda lüks bir köşk satın aldı...

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Roma bir kez daha çöküyor!

Dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareler, dev martılar ve hatta yaban domuzları, durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan belediye otobüsleri ve daha onlarca neden Roma'nın bir kez daha çöktüğünü gözler önüne seriyor...

Md Company Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Company Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Akgül Altok Öz ve Saadettin Öz ortaklığında Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Burdur ileri arıtma tesisinde çalışmalar başlayacak!

İleri arıtma tesisinin en kısa sürede yapım ihalesi süreci de tamamlanarak özellikle yaz aylarında şehri saran kötü kokunun önüne geçilecek ve Burdur Gölünün kirliliğini azaltılacaktır.

Saadettin Saran Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel alıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor.

Saadettin Saran, Hırvatistan'dan otel alıyor!

Sadettin Saran'ın yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini alıyor. Otel, dünya kültür mirası listesine alınan Split'te yer alıyor.

Antik kent Erythrai'nin kazıları sürüyor!

Antik dönemde Erythrai adıyla anılan köyün ismi. kırmızı anlamına gelen 'erythrostan' türemiş. Bu kelime köyün etrafını saran kırmızı renkli topraktan geliyor. Kazıların devam ettiği Erythrai antik kenti gezilmeye açık...

Bartın’da 3 katlı tarihi ahşap ev kül oldu!

Alınan bilgiye göre, Okulak Mahallesi Kanlıırmak Caddesi’nde bulunan ve 4 yıl önce vefat eden Saadettin Saraç’ın varislerine ait olan Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescilli 3 katlı ahşap evde yangın çıktı...

Adana Köprüköy Camisi doğal serinlikte ibadet imkanı sunuyor!

Merkez Yüreğir ilçesinde 1930'da ibadete açılan cami, dört duvarını ve minaresini saran sarmaşıkları, çiçekle süslenmiş bahçesiyle dikkati çekiyor. Köprüköy Camisi, duvarlarını kaplayan sarmaşık sayesinde doğal serinlikte ibadet imkanı sunuyor.

Saran Holding'in 13. spor salonu Kırıkkale'de hizmete açıldı!

Saran Holding, 13. spor salonunu Saadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'de açtı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Sadettin Saran, bir genç kıza da tekerlekli sandalye hediye etti...

saadettin saran köşk aldı Haberi

saadettin saran köşk aldı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011'de aşk yaşamaya başladığı diş hekimi Emek Külür ile 15 Eylül’de evleniyor.


Nikahı Saran’ın Kemer Country’deki evinde yapacak olan çift, düğünü ise Saran’ın memleketi Kırıkkale’de gerçekleştirecek. Yerel gazetelerin hepsine ilan veren Sadettin Saran, hemşerilerini de düğüne davet etti.


İşte 16 Eylül’de gerçekleştirilecek olan köy düğünü için Saran’ın gazetelere verdiği o ilan: “Sevgili Hemşerilerim, hayatımı birleştireceğim müstakbel eşim Emek Külür ile düğün kutlamamızı memleketim Kırıkkale de yapma kararı aldık. Bu özel günümüzde siz hemşehrilerimle birlikte olmak bizi mutlu edecektir. Düğün yemeğimize teşriflerinizi bekler. Hepinizi sevgiyle selamlarım. 16 Eylül 2012 MKE Havuzu 15.30-18.00 Sadettin Saran”.


Sosyette.com’un haberine göre Sadettin Saran, Emek Külür’e düğün hediyesi olarak Çengelköy Sultan Makamı’nda lüks bir köşk satın...