13 / 05 / 2024

saadettin saran marina

saadettin saran marina

Sadettin Saran'ın yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini alıyor. Otel, dünya kültür mirası listesine alınan Split'te yer alıyor.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Saran Grubu Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel aldı!

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi.

Saadettin Saran Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel alıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor.

Saran Group Adriyatik kıyısına 5 yıldızlı otel açtı!

Saran Group'un yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. Split kentinde yer alan otel, Starwood Otel ve Resort zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor.

Saadettin Saran, Hırvatistan'dan otel alıyor!

Sadettin Saran'ın yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini alıyor. Otel, dünya kültür mirası listesine alınan Split'te yer alıyor.

Saran, Hırvatistan’da marinalı otel alıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yatırımcı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan’daki Grand Hotel Lav & Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı!

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

Armutlu-Gemlik sahil şeridine marina ve tesisler yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridini, Bodrum’daki gibi marina ve tesislerle yaşayan bir turizm bölgesi haline getirmek için harekete geçti...

Kaş Marina, ilçe ekonomisinin can simidi!

Kaş Marina, Akdeniz Bölgesi'nin en önemli marinaları arasında gösteriliyor. 472 yat kapasiteli marinada 300 yat sürekli konaklıyor. Ekonomisi büyük ölçüde turizm gelirlerine dayanan Kaşta, marina aynı zamanda önemli bir istihdam alanı.

Adana, Marina Port Projesi'ne sahip çıktı!

Adana Genç İşadamları Derneği (AGIAD) Başkanı Tamer Gülcan ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti. Adana, Marina Port Projesi'ne sahip çıktı.

Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 22'ye çıktı!

TURÇEV, 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip 'Mavi Bayrak' ödülüne hak kazanan plaj ve marinalar açıkladı. Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısının 14 artarak 397’ye, 21 olan marina sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

İstanbul Marina Kartal fiyatları!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinni bulunduğu İstanbul Marina Kartal fiyatları...

DAP İstanbul Marina Kartal'da yükseliyor!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği projenin adı belli oldu: İstanbul Marina. DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ilk kez bir projenin adı konmadan bu kadar yoğun talep gördüğünü belirterek, 2 milyar TL ciro beklediklerini söyledi...

saadettin saran marina Haberi

saadettin saran marina

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yatırımcısı olduğu Odien Hotels şirketi, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. 2006'da 85 milyon euroluk ek yatırımla yeniden inşa edilen komplekste, 75 yat kapasiteli bir de tam kapasiteli marina bulunuyor. 


SİNERJİ TURİZME TAŞINIYOR

Bu yatırım, Saran Group’un, Avrupa turizm sektöründeki en son yüksek bütçeli yatırımı olarak dikkat çekiyor. Turizm yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamada, "Bugün spor dünyasında yarattığımız bu sinerji ve vizyonu, turizm sektöründe de sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi. Otel, UNESCO tarafından dünya kültür mirası listesine alınan Split kentinde yer alıyor....