03 / 05 / 2024

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ömer Emre tarafından kuruldu.

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Kötü haber geldi... Benzin ve motorine yeni zam yolda!

Avrupa Birliği'nin (AB) Rus petrollerine ilişkin yaptırım paketinin içeriğini revize etmesinin ardından paket üzerinde mutabakat sağlanması halinde petrol fiyatlarının artacağı ve benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamların geleceği ifade edildi.

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şeyhmus Baraj tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bisgavlioğlu tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Başbuğ tarafından açıldı.

Tuğsa Turizm Reklam Enerji Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Tuğsa Turizm Reklam Enerji Petrol Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Peker tarafından kuruldu.

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alp tarafından  kuruldu. 

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çağlar tarafından kuruldu. 

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Karaköy Mahallesi, Necatibey Caddesi, No:16/...