27 / 04 / 2024

Saat Saat mağazaları

Saat Saat mağazaları

Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız" diyor...

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Batışehir'in alışveriş caddesindeki dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor

İstanbul Bağcılar'da bulunan Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar, 166 Bin TL'den başlayan muhammen bedelle, 13 Aralık saat 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir’de dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166.000 - TL’den başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014’te saat 10:00 ’da açık artırmaya çıkıyor.

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

The Istanbul Veliefendi mağazaları 26 Haziran'da satışta!

Veliefendi'de konumlandırılan The Istanbul Residence ve The Istanbul Veliefendi'nin mağazaları açık artırma usulüyle satışa sunuluyor. 26 Haziran, saat 14:00'da Kiptaş tarafından başlayacak olan açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Saat Saat mağazaları Haberi

Saat Saat mağazaları

25 yıllık geçmişe sahip olan Saat & Saat bugün Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, Marc Jacobs, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30'a yakın markanın Türkiye distribütörü.

Şirket, 120 mağaza, 140 satış noktası ve 400 bayisiyle faaliyetlerine devam ediyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Bu yıl da büyümeye devam edeceklerini söyleyen Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Saat & Saat en büyük mağazasını bu yıl İstanbul Havalimam’nda açtı. 203 metrekare alana sahip mağaza amiral gemimiz olacak. Ayrıca bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız” diyor. Saat sektörünün dünya genelinde 40 milyar dolar Türkiye'de ise 240 milyon dolar seviyelerinde bir büyüklüğe ulaştığını söyleyen Ramazan Kaya,...