22 / 05 / 2024

Şaba Sadak

Şaba Sadak

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Şaba Sadak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Arnavutköy, Nenehatun Mahallesi'nde açıldı.

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdemir, Aydın İnak ve Bülent Kazan ortaklığında kuruldu.

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tevfik Demir tarafından kuruldu.

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Aba Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Projelendirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Çelik tarafından kuruldu.

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Örs ve Ayşe Örs ortaklığında kuruldu.

Vadistanbul'da aidata yüzde 43 zam!

Yüksek enflasyon rakamlarını aşağıya çekmek için bütün markalar büyük çaba sarf ederken inşaat şirketleri bu durumu fırsata çevirmeye çalışıyor. Öyle ki Vadistanbul Site Yönetimi aidata tam yüzde 43 oranında zam yaptı...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Sadak tarafından kuruldu.

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

İnşaatçılar bundan sonra çok çalışacak, az kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Türkiye'de konuta ihtiyacı olan kesim için müteahhitlerin ciddi çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi ve sektör hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Yücel Çelikbilek: Beykoz’un imarının iyi olması çaba sarf ediyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in imar ve mülkiyet çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için düzenlediği toplantılar bu hafta Çengeldere'de gerçekleştirildi.

Faiz artırımı baskısı gayretleri beyhude bir çabadır!

TÜBA Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum." ifadelerini kullandı. 

Şaba Sadak Haberi

Şaba Sadak

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Şaba Sadak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Arnavutköy, Nenehatun Mahallesi'nde açıldı.


Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde...