07 / 05 / 2024

Şaban Boz

Şaban Boz

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kocakaya, Şaban Boz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru belgeleri!

Toplamda 197 adet konutun kura çekiliş yöntemiyle satışa çıkarıldığı Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halkbank A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru belgeleri...

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları emekli!

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak, Fiyatların henüz açıklanmadığı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mutlu Boz tarafından 240 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi, İkizdere Sokak'ta kuruldu.

Bilecik Bozüyük'e Kasımpaşa Arastası geliyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Terakki Caddesi ile Cumhuriyet Meydanına bakan Necatibey Caddesi arasında kalan 8 bin 276 metrekareden oluşan 3 adadaki eski yapılaşmaların yerine geleneksel kültürümüze uygun Arasta yapılar yer alacak.

Akiş GYO Bozüyük'teki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bozüyük 414 Ada 148 Parsel 'e ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvuru 2015!

Aylık 240,12 TL'lik taksitle konut sahibi olunabilen TOKİ Bilecik Bozüyük'te 180 ay veya 240 aya varan vade seçeneği sunuluyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi bugün bitiyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi bugün bitiyor. Satış fiyatları 72 bin 36 TL'den başlangıç gösteren projede toplamda 357 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Peşinat olarak minimum 10 bin 401 TL alınan projede 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler bulunuyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi!

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. 8 bin 644 TL peşinatla daire sahibi olunabilen proje 2+1 konutlardan oluşuyor.

Bilecik Bozüyük Zafer İlkokulu'nda spor sahaları tamamlandı!

Bozüyük Atatürk İlkokulu ile Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapılan spor sahaları öğrencilerin hizmetine sunuldu. Yeni Mahalle’de hizmet veren Atatürk İlkokulu ile Yediler Mahallesi’nde hizmet veren Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapımına başlandı.

TOKİ Bozüyük'te son konut satış tarihi 31 Aralık!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.'inci etap TOKİ konutlarının satışı devam ediyor.

Şaban Boz Haberi

Şaban Boz


Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kocakaya, Şaban Boz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.      ...