04 / 05 / 2024

Şaban Durali

Şaban Durali

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Almanya Başbakanı'ndan enerji fiyatlarında ortak çaba vurgusu!

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, artan gaz, petrol, kömür ve elektrik fiyatlarının düşmesi için Avrupa ülkeleri arasında ortak çabanın gerektiğini bildirdi.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatih Göl, Furkan Göl, Mesut Denizci ve Şaban Göl ortaklığında kuruldu.

Altaş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Şaban Altaş tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Şaban Durali Haberi

Şaban Durali

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1- İç ve dış amaçlı her türlü turistik faaliyetler, seyahat organizasyonu, yerli ve yabancı hava, deniz ve kara nakliyat şirketlerinin temsilciliğini yapmak, yerli ve yabancı şirketlere temsilcilikler vermek, her türlü bileti almak, satmak, kara, hava ve deniz işletmelerine ait biletleri almak, satmak, her türlü kargo hizmetlerinin verilmesi ve bilet satışı ile ilgili her türlü anlaşmaları yapmak, her türlü seyahat faaliyetinde bulunmak üzere yurt içi ve yurt dışında seyahat acenteleri açmak, işletmek veya kurulmuş turizm acenteleri ile geçici veya devamlı ortaklıklar kurmak, devralmak ve işletmek....