10 / 05 / 2024

Şaban Menteş

Şaban Menteş

Sole Yapı Tasarım İnşaat Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Menteş, Dursun Ayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da kuruldu.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Menteş tarafından kuruldu.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021!

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Şaban Menteş Haberi

Şaban Menteş

Sole Yapı Tasarım İnşaat Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Menteş, Dursun Ayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Sole Yapı Tasarım İnşaat Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU : MADDE 3-Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır.   A-YAPI  TASARIM a)Her türlü inşaat taahhüt işlerini projelendirmek  binaların  iç ve dış tasarımını yapmak     B-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, plaza, alışveriş merkezleri inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...