06 / 05 / 2024

sabancı Kordsa

sabancı Kordsa

Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak bilinen Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

1998 yılında ''Atlı Köşk'' Sakıp Sabancı Müzesi olacakmış!

1998 yılında Emirgan'daki tarihi ''Atlı Köşk'', içindeki antika eşyalarla birlikte Sabancı Üniversitesi'ne müze olarak tahsis edilecekmiş. Atlı Köşk'ten ayrılacak olan Sabancılar Ailesi, Beylerbeyi'ndeki yalıda oturacaklarmış.

Adana Hacı Sabancı OSB Kıbrıs'a örnek oluyor!

Kıbrıs Sanayi Odası Başkanı Ali Çınarlı, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni (AOSB) başta çevreci uygulamaları olmak üzere bir çok yönden model aldıklarını bildirdi.

Dilek Sabancı Baranlar Yalısı'na tadilat yaptırıyor!

İş dünyasının değerli isimlerinden rahmetli Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı'nın büyük kızları yardımsever işkadını Dilek Sabancı, 1,5 yıl önce Yeniköy'de 50 milyon dolara Baranlar Yalısı'nı satın almıştı.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

1993 yılında Sabancı Center hizmete girmiş!

1993 yılında Sabancı Grubu'nun Levent'te 20 bin 457 metrekare arsa üzerine inşa ettiği 34 katlı Hacı Ömer Sabancı kulesi ve 39 katlı Akbank kulesi, Süleyman Demirel'in de katıldığı törenle hizmete girmiş.

1993 yılında Sabancı, villa topluyormuş!

1993 yılında 4. Levent'te 20 bin 457 metrekare alanda inşa edilen Sabancı Center kulelerine giden trafiğin kesilmemesi için, Sakıp Sabancı, çevredeki villaları satın almaya başlamış.

Sabancı Çimento Grubu Çanakkale'de 300 milyon liralık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, yüzde 17 pay ile Türkiye'de en yüksek çimento üretim kapasitesine sahip olduklarını, bu yıl 300 milyon liralık yatırımla kapasiteyi daha da artıracaklarını söyledi.

Sabancı Çimento yeni şirket arayışına devam ediyor!

Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, grup olarak büyüme ve satın alma fırsatlarına bakmaya devam ettiklerini belirtti. Güral, olası satın almalar için 1.5 milyar dolara kadar borçlanma kabiliyetlerinin olduğunu söyledi..

Sabancı Holding’in çimento cirosu 2,5 milyar TL'ye ulaştı!

Sabancı Holding’in, stratejik iş kollarından biri olan çimento sektöründe 2014 yılında toplam cirosu yüzde 16 artışla 2,5 milyar tl’ye ulaştı. Akçansa ve Çimsa’nın toplam karı ise 450 milyon TL oldu.

Adil Sabancı: Edirne'deki nehirlerde taşkın riski yok!

DSİ 11. Bölge Müdürü Sabancı: "Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece debide düşüş başlayacak" dedi.

Sabancı'dan hisse başına 0.10 TL kâr payı!

Sabancı Holding hisse başına brüt 0.10 TL, net 0.085 TL nakit kâr payı dağıtımını genel kurula sunacak. Tarihin 31 Mart olduğu belirtildi.

Türkiye'nin 4. kuvars fabrikası Adana Hacı Sabancı OSB'de kuruluyor!

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak.

sabancı Kordsa Haberi

sabancı Kordsa


Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak tanınan Sabancı Holding iştiraki Kordsa, 23-27 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü fuar merkezinde gerçekleşen 40. Yapı Fuarı’nda teknolojik ve yenilikçi ürünü KraTos Sentetik Fiber Donatıları’nı inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.


Güçlendirme lideri Kordsa, İstanbul Uluslararası Yapı Fuarı’nda betonda uzun süreli ve yüksek durabilite, işçilik, zaman ve maliyet avantajı sunan KraTos markası ile yer aldı. Kolay ve homojen karışım özelliği sayesinde betonun her noktasında etkin çatlak kontrolü ve yüksek dayanım sağlayan, kullanıcı dostu, elektrik iletkenliği olmayan ve anti-korozif yapısı sayesinde uzun ömürlü oluşu ile farklılaşan KraTos, çeliğe göre daha sürdürülebilir ve çevre dostu bir beton donatı malzemesidir. KraTos, saha betonları, kaplama ve şap uygulamaları, endüstriyel zeminler, beton yollar, su ve liman yapıları, ray altı betonları,...