06 / 05 / 2024

sabancı pegasusu ne kadara aldı

sabancı pegasusu ne kadara aldı

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Sabancı’dan dev satış: Esas, projesini Japon denizcilik şirketine sattı

Dünyanın farklı noktalarındaki gayrimenkul alım satımı yapan Sabancı Ailesi’ne ait Esas, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan projesini Japon denizcilik devine sattı.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Sabancı Holding'ten enerji sektörüne dev yatırım!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Enerjisa üretim ve satış faaliyetlerinden oluşan ana iş kolunda zamanında aldığı tedbirler ile başarılı operasyonlarını sürdürdü. Zorlu pazar koşullarında yenilenebilir enerjinin önemli payı sayesinde, üretim portföyümüzün verimliliğini artırdık.''dedi.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Arzu Sabancı evini Elle Dergisi'ne açtı!

Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Güler Sabancı enerji sektörünü değerlendirdi!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Enerjisa ile faaliyet gösterdikleri enerji sektörünü değerlendirdi. Sabancı, “Güneş enerjisi önemli. Bu potansiyelin gelecekte ekonomiye kazandırılacağını inanıyorum” dedi.

1998 yılında ''Atlı Köşk'' Sakıp Sabancı Müzesi olacakmış!

1998 yılında Emirgan'daki tarihi ''Atlı Köşk'', içindeki antika eşyalarla birlikte Sabancı Üniversitesi'ne müze olarak tahsis edilecekmiş. Atlı Köşk'ten ayrılacak olan Sabancılar Ailesi, Beylerbeyi'ndeki yalıda oturacaklarmış.

Sevil Sabancı SS Otelcilik ile turizme adım attı!

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

Sevil Sabancı 34 milyon liralık otel kuracak!

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

sabancı pegasusu ne kadara aldı Haberi

sabancı pegasusu ne kadara aldı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Bir ara eski Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile Kayseri'deyken Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.


Sabancı, Türk Telekom'un "PİLOTT Girişimcilik Zirvesi" kapsamında, "Girişimci olarak neler öğrendim?" başlıklı söyleşisinde, 17 yıl yurtdışında yaşayıp Türkiye'ye geldiğini belirterek, hayatını Türkiye'ye geldikten sonra ve önce diye ikiye ayırdığını söyledi.  


Yurtdışında yaşadığı dönemde hayatının çok daha basit olduğunu, problemlerini çözdüren değil çözen bir insan olduğunu, dönüşünden sonra Akbank'ın Bahçekapı şubesinde çalışmaya başladığını anlatan Sabancı, şunları aktardı: "Bunca yıl yurtdışında yaşadıktan sonra Akbank'ın Bahçekapı şubesine niye geldim? Newyork'da okurken düşünüyordum ki, 'Türkiye benim gibi bir...