29 / 04 / 2024

Sabri Berkan Öner

Sabri Berkan Öner

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabri Berkan Öner, Hasan Alper Çulha, Fahri Ataş, Sercan Ural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyel Sabri Güner tarafından kuruldu.

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hetma Öner İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Mahmut Öner Müdürlüğü'nde, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı!

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı. 5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, İstanbul Aqua Florya AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Tapu dairesinde yapılan mülkiyet devir işlemleri için bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu harcı ve döner sermaye ücretleri bulunuyor. Peki, tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Tapu döner sermaye ücretleri 2015!

Tapuda ödenecek tutar ile ödemelerin yapılması gereken banka bilgileri, tapu müdürlüğü tarafından mesaj yolu ile bildiriliyor. Ayrıca tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner 84. Şubesini Elazığ’da açtı!

Hızlı Büyümesi ve Lezzetiyle Sektörde Adından Sıkça Söz Ettirmeye Devam Eden Baydöner İskender, Elazığ AVM’de Açtığı 84. Şubesi İle 26 Aralık’dan İtibaren Lezzet Tutkunları İle Buluşuyor.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

Mimar Nihat Güner vefat etti!

Mimar Profesör Nihat Güner vefat etti. Nihat Güner'in cenazesi 25.12.204 Perşembe günü (bugün) saat 10:30'da öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılacaktır.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Döner sermaye ücreti nedir?

Tapu dairesinde gerçekleşen emlak alım satım gibi işlemlerde, harç bedelinin yanı sıra döner sermaye ücreti de alınıyor. Peki, tapuda döner sermaye ücreti nedir? Tapuda döner sermaye ücreti ne kadar?

Tapuda döner sermaye ne kadar?

Döner sermaye, özellikle kamu kurum ve kuruluşların hizmet kalitesini artırması için ihtiyaç duyulan mal ve diğer hizmetleri alabilmesi için alınan ücrete deniyor. Peki, tapuda döner sermaye ne kadar?

Sabri Berkan Öner Haberi

Sabri Berkan Öner

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabri Berkan Öner, Hasan Alper Çulha, Fahri Ataş, Sercan Ural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...