19 / 05 / 2024

Sabri Erbakan CHP

Sabri Erbakan CHP

Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın yeğeni, CHP Fatih Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edilen; Bayındırlık eski müsteşarı Sabri Erbakan kimdir? Sabri Erbakan bugüne kadar hangi işlere imza attı?

CHP yeni havalimanı için suç duyurusunda bulunacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, 3. Havalimanı inşaatında yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla, müteahhit firmalar ve ilgili kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. 

CHP, Yeni Havalimanı'nda yaşananlar için araştırma komisyonu önerdi!

CHP, İstabul Yeni Havalimanı'nın inşaat çalışmalarının başladığı tarihten bu yana yaşanan iş kazalarının nedenlerinin tespit edilmesi amacıyla Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasını istedi...

CHP'den deprem tedbirleri için araştırma talebi!

CHP, olası bir deprem için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla araştırma komisyonu kurulmasını istedi...

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

CHP'den Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarına ziyaret!

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret eden CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, "Fikirtepe'de şu an ortada hukuken bir şirket olmasına rağmen, bu şirketin sahipleri ortada yok" dedi...

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

CHP'den MHP'ye tesis jesti!

CHP’li Yenimahalle Belediyesi MHP’li Dumlupınar Belediyesi’ne konukevi ve tesis yapacak. Tesisin temelini ise Muharrem İnce atacak...

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Sabri Sarıoğlu Amerika'dan ev aldı!

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan sürpriz yatırım. Ünlü çift, Amerika'dan ev almaya karar verdi.

Sancaktepe Necmettin Erbakan Külliyesi açılış töreni düzenlendi!

Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açılıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne 15 Temmuz Yerleşkesi kuruluyor!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker düzenlediği basın toplantısı ile ‘2016-2017 Öğretim ve Eğitim Güz Dönemi’ni değerlendirdi. Şeker, “Zaman, nitelikli insan gücünü arttırma zamanıdır” dedi.

Sabri Erbakan CHP Haberi

Sabri Erbakan CHP

Sabri Erbakan kimdir?

Sabri Erbakan, Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın yeğeni. CHP Fatih Belediye Başkan Adayı olacağı iddia edilen Sabri Erbakan Bayındırlık Bakanlığı eski Müsteşarı.


Necmettin Erbakan'ın; 2011 yılında vefat eden ve Ege Üniversitesi Göz Polikliniği'nin kurucusu olan ağabeyi Prof. Dr. Selahattin Erbakan'ın oğlu olan Sabri Erbakan, Refahyol hükümeti döneminde Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müşteşar Yardımcılığı'na getirilmişti.


Sabri Erbakan'ın adı daha önce 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönünde gündeme gelmişti. Sabri Erbakan, 2007 Genel Seçimleri'nde Bayındırlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan AK Parti İzmir Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmiş ancak seçilememişti. 


Sabri Erbakan, 2010'da Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Hareketi'ne (TDH) katıldı. Sabri Erbakan, Mustafa Sarıgül'ün Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu Şişli Meslek Yüksek Okulu'nda da Mütevelli Heyeti Başkan...