28 / 04 / 2024

Sabri Gülel

Sabri Gülel

Sirke ve sos üreticisi Kemal Kükrer'in yüzde 50 ortağı olan Gülel ailesinin ikinci kuşak yöneticisi, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, 30 milyon liralık yatırımla turizm işine girdi.

Japon Ajinomoto Türkiye'yi bölgesel üss olarak belirledi!

Asırlık gıda markası Kemal Kükrer'in yüzde 50'sini 60 milyon TL'ye alan Japon Ajinomoto, 500 milyon nüfusu kapsayan Ortadoğu, Avrupa ve Türki Cumhuriyetler için bölgesel üssünü de Türkiye olarak belirledi..

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Sabri Gülel ve Serkan Gülel ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Mustafa Sabri Doğrusoy bir yıl daha Doğuş GYO'da!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin 1 yıl daha uzatılmasına yönelik yaptığı başvuru onaylandı...

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

Birgen Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Birgen Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon sermaye bedeli ile Fuat Sabri Birgen tarafından kuruldu.

Cmg Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 780 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Güçlü ve Özgür Güçlü ortaklığında kuruldu. 

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sabri Usta ve Şahin Eriş imzasıyla kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Gürsab İnşaat Nalburiye Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsab İnşaat Nalburiye Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Gürcemal tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Sabri Gülel Haberi

Sabri Gülel

Antalya'da satın aldığı oteli yeniden tasarlayıp La Boutique Hotels olarak açan Sirke ve sos üreticisi Kemal Kükrer'in yüzde 50 ortağı olan Gülel ailesinin ikinci kuşak yöneticisi, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, "La Boutique Antalya Hotel olarak lanse edilmişti, biz La Boutique Hotels olarak değiştirdik. Hedefimiz premium butik otelcilikte yüksek kalitede bir zincir yaratmak. 2020'ye kadar benzeri olmayan zincir bir butik otel kolonisi oluşturmayı planlıyoruz. Önceliğimiz İstanbul, İzmir ve sahil bölgeleri olacak. 2020'ye kadar da 5 otel açmayı planlıyoruz" dedi. Ailelerinin Antalyalı olduğunu belirten Gülel, "Uzun zamandır turizmde, değer katabileceğimiz, yüksek kalitede bir yatırım yapmayı düşünüyorduk. La Boutique Hotels tam bu standartlarda butik otel konseptinde oluşturuldu. Toplam 62 odadan meydana geliyor ve sadece yetişkinlere özel konaklama konsepti sunuyor" diye konuştu....