06 / 05 / 2024

Sabri Özdemir kimdir

Sabri Özdemir kimdir

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Sabri Özdemir kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Batman Belediye Başkanı olan Sabri Özdemir kimdir? Sabri Özdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sabri Özdemir, hangi partiden aday olmuştu?

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Sabri Özdemir kimdir Haberi

Sabri Özdemir kimdir

Belediye Eşbaşkanı Sabrı Özdemir, Eşbaşkan Yardımcıları idris Ekmen, M. Ali Nasıroğlu ile birlikte mahallelerde asfalt, yol, kaldırım ve parke döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. 


Memur Sen TOKİ Petrol, Fatih ve Hilal mahallerinden süren asfalt yama çalışmalarını yerinde inceleyen Eşbaşkan Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesinde bulunan Hamidiler caddesinde süren asfalt serim çalışmalarını denetledi. Hamidiler caddesindeki asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasından sonra Gültepe mahallesinde süren kilit parke taşı döşeme sahasında da incelemelerde bulunan Eşbaşkan Ozdemir ve beraberindekiler buradan İluh mahallesine geçti. Iluh mahallesi 602. Sokakta bulunan ve bir süredir ciddi bir sorun oluşturan metruk evlerin belediye ekipleri tarafından yıkımını izleyen Eşbaşkan Ozdemir, burada yurttaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Metruk evlerin yıkımının tamamlanmasının ardından, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yıkılan...