05 / 05 / 2024

Sabri Paşayiğit kimdir

Sabri Paşayiğit kimdir

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit kimdir? Sabri Paşayiğit, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Sabri Paşayiğit, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Sabri Paşayiğit'in biyografisi bu haberde...

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit, Eroğlu Ekşinar ve Avrupa Konakları gibi markalı konut projelerini tasarladı. Sabri Paşayiğit'in Zafer Murat ile birlikte kurduğu REM Mimarlık Ofisi, 2011'de Sabri Paşayiğit Design Office oldu. Peki Sabri Paşayiğit kimdir?

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ömer Mafa kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın asil adayı Ömer Mafa kimdir? Ömer Mafa daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ömer Mafa'nın biyografisi...

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Paşayiğit tarafından kuruldu. 

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümünde üst geçit!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapımı süren üst geçit, Osmanlı padişahlarından 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797'de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

Sabri Paşayiğit kimdir Haberi

Sabri Paşayiğit kimdir

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Türkiye'den Azerbaycan'a, Umman'a kadar birçok noktada onlarca proje üreten Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit 1977 yılında Kayseri'de doğdu. 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Öğrenim süreci boyunca büyük şantiyelerde ve tasarım ofislerinde sürdürdüğü 5 yıllık çalışmanın ardından 2002'de Zafer Murat ile birlikte REM Mimarlık Ofisini kurdu. 2011 yılında ofisin ismi Sabri Paşayiğit Design Office olarak değişti.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat isleri yapmak, taahhüt işleri yapmak, yatılım sistemleri ile ilgili her türlü işleri yapmak,mimari, statik tesisat, elektrik projelerini yapmak, devlet...