05 / 05 / 2024

Sabri Paşayiğit Mimarlık iletişim

Sabri Paşayiğit Mimarlık iletişim

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Adem Paşahan tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Sel ve Muhammet Raşit Güngör ortaklığında kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Stoneco Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Stoneco Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçyiğit tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Şen ve Mehmet Ali Demirci ortaklığında kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık iletişim Haberi

Sabri Paşayiğit Mimarlık iletişim

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat isleri yapmak, taahhüt işleri yapmak, yatılım sistemleri ile ilgili her türlü işleri yapmak,mimari, statik tesisat, elektrik projelerini yapmak, devlet ve özel kamu ve kuruluşların açmış ve açacakları ihalelere iştirak etmek, alacakları ihale için gerekli rehin ve ipotek vermek. 2-) Hazır beton, prefabrik yapı çelik ve plastik elemanlarının imalatı, projelerin hazırlanması,gerekli malzemelerin ihracatı, perakende alim-satım, yurt içinde ve dışında pazarlaması ile dahili ticaretini yapmak. 3-) Ön gerilmeli beton, beton, çelik, pik, plastik ve asbest borular, traversten mamul direklerin betondan, plastikten, topraktan, ahşaptan, metalden, kauçuktan, madenden, her çeşit...