29 / 04 / 2024

Sabri Ülker Taziye

Sabri Ülker Taziye

Mimar ve Mühendisler Grubu, Ülker Grubu’nun kurucusu ve onursal başkanı Sabri Ülker'in vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınladı

Ahmet Özokur'dan yeni şirket!

Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker'in torunu ve Murat Ülker'in yeğeni Ahmet Özokur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Batman’ın büyük semti Kültür'de taziye evi inşa edilecek!

Kültür cami bitişindeki alana modern bir taziye evinin yapılması için Belediye’den izin aldıklarını belirten Kültür mahalle muhtarı Enver Argun, İl Müftüsü Turgut Erhan’dan da gerekli desteği gördüklerini söyledi.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

İskenderun Ramazan Öz Taziye Evi hizmete açıldı!

Hayırsever işadamı Bedrettin Öz ve kardeşlerinin babaları adına Buluttepe Mahallesi'nde yaptırdıkları İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi dualarla hizmete açıldı.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

Nevşehir Kaymaklı'da taziye evi açıldı!

Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabaya kazandırılan taziye evi hizmete açıldı.Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yaptığı açıklamada, ‘’Yıl içerisinde inşaatına başlanan Taziye Evi’nin birinci katı tamamlanarak kullanıma hazır hale gelmiştir" dedi.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Yüreğir Belediyesi 13. taziye evini hizmete açtı!

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilçesine sayısız kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Solaklı Taziye Evi'ni hizmete açtı.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikâyesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları anlattı.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikayesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları Yenigün'e anlattı.

Sabri Ülker Taziye Haberi

Sabri Ülker Taziye

İşte o mesaj;


"Ülkemizin mümtaz işadamlarından, değerli şahsiyet, Ülker Grubu’nun kurucusu ve onursal başkanı Sabri Ülker vefat etmiştir.


Mimar ve Mühendisler Grubu olarak acı haberi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş, Sabri Ülker’e Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır. Tüm Ülker ailesine ve milletimize başsağlığı...