17 / 05 / 2024

sabuncu yenibirkent

sabuncu yenibirkent

Toplam 5 blok halinde inşa edilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Sabuncu tarafından kuruldu.

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itiraz!

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabuncu, askıda bulunan Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itirazda bulundu. Sabuncu, yapılan planın 1/100000’lik üst ölçekli plana uymadığını iddia etti.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Sabuncu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar!

Teslimlerin Temmuz 2017 olduğu Adana Sabuncu Yenikent Evleri'nde daireler bu yıl sonu erken teslim edilecek. Sabuncu Yenikent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin liradan başlıyor...

Belediye Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Murat Sabuncu bugünkü köşe yazısında Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki yaşamı ve toplumsal sorunları anlattı. Sabuncu, belediyenin bölgeyi dönüştüreceğini söyledi.

Limak İnşaat'ın acı günü: Ahmet Talha Sabuncu vefat etti!

Limak İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş eski yöneticilerinden Ahmet Talha Sabuncu hayatını kaybetti. Limak İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Adana Çifte Minare Camisi yüksek binaların arasında kayboldu!

Adana’nın ilk çifte minareli camisi artık hiçir yerden görünmüyor. Mehmet Nuri Sabuncu tarafından yaptırılan Adana’daki cumhuriyet döneminin en önemli eserlerinden Çifte Minare Camisi, etrafını çevreleyen yüksek binaların arasında adeta boğulmuş durumda.

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Emre Sabuncu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Tuzla, Orhanlı Mescit Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Hatay tarihi belediye binası mahkemeye taşındı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, hayırsever Aysel Sabuncu'ya 160 bin lira harcattığı 'Kent Müzesi' projesinden vazgeçip 'makam olacak' demesi mahkemeye taşındı.

Aysel Sabuncu Beyin Araştırmaları Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK'ta depresyon ve intiharın genetik faktörlerle ilişkisini araştıran bir proje başlattıklarını belirterek, "Biyoteknoloji Strateji Belgesini hazırladık ve Yüksek Planlama Kurulunun onayına sunduk" dedi.

sabuncu yenibirkent Haberi

sabuncu yenibirkent

Yıldırım Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.


Projede 5 bloğun 4'ünde konut, birinde ise ofis alanları mevcut.  Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi'nde 5 blokta 187 konut ve 39 ofis bulunuyor. 


Sabuncu Yenikent projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 71 metrekareden başlayıp 243 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yenikent İş Merkezi kapsamında 39 adet ofis bulunuyor. Ofislerin büyüklükleri 114 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


32 bin 628 metrekarelik arsa üzerine kurulan proje Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Proje kapsamında, yer altı ve üstü otoparkı, özel peyzaj, su ve çevre düzenlemesine yer veriliyor.


Teslimlerinin Temmuz 2017'de yapılması planlanan Sabuncu Yenikent projesinde kişiye...