02 / 05 / 2024

Sabuncubeli tüneli kazı

Sabuncubeli tüneli kazı

İzmir-Manisa arasına Mayıs ayından itibaren kazılacak olan Sabuncubeli Tüneli ile birlikte İzmir-Manisa arası mesafe 15 dakikaya inecek...

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Kop Tüneli'ndeki kazı işleminin yüzde 58'i tamam!

Tarihi İpek Yolu güzergahında bulunup Karadeniz'den Doğu Anadolu'ya açılan yolların en önemli geçit noktasında yer alan Kop Dağı'nda inşaatı devam eden tüneldeki kazı işleminin yüzde 58'lik kısmı tamamlandı.

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Zigana Tüneli'nde kazı çalışmalarının yüzde 65'i tamam! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Zigana Tüneli'nde incelemelerde bulundu. Turhan, "Zigana Tüneli tamamlandığında 22 kilometrelik olan kesim 8 kilometre kısalmasıyla 14 kilometreye düşüyor" dedi ve zaman tasarrufu ile kesintisiz ulaşıma dikkat çekti...

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Kop Tüneli'nde kazı çalışmalarının yüzde 46'sı tamam!

Kop Tüneli'ndeki kazı işleminin yüzde 46'sı tamamlandı. 13 metre uzunluğa sahip olan tünelin çalışmaları 5 yıl önce başladı.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Yeni Zigana Tüneli'nin 6 kilometresi kazıldı!

Yeni Zigana Tüneli'nin inşaatı devam ediyor. Tünelde her iki yönden toplamda yaklaşık 6 kilometre kazıldı.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

Sabuncubeli tüneli kazı Haberi

Sabuncubeli tüneli kazı


İzmir ile Manisa arasında hayata geçirilecek olan Sabuncubeli Tüneli için çalışmalar sürüyor. İzmir ve Manisa arasındaki mesafeyi iyice kısaltacak tünelin kazı çalışmalarına Mayıs ayı itibariyle başlanacak. Sabuncubeli Tüneli İzmir-Manisa arasındaki mesafeyi 15 dakikaya...