05 / 05 / 2024

 Sabuncubeli Tünelleri açıldı mı

 Sabuncubeli Tünelleri açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kerkük'ün ilk köy kütüphanesi açıldı!

Irak'ın Kerkük kentinin ilk köy kütüphanesi Büyük Hasar köyünde hizmete açıldı. kütüphaneden aynı anda 150 genç, öğrenci ya da yetişkin yararlanabiliyor. 

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Sabuncubeli Tünelleri bugün açılıyor!

Yıllardır vatandaşların dört gözle beklediği, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde 'korkunç tüneller' olarak bahsettiği Sabuncubeli Tünelleri Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor.

Sabuncubeli Tünelleri yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor...

Sabuncubeli Tünelleri 6 gün sonra açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri'nde sona gelindi. Bayrama yetiştirilecek olan tünelleri, Başbakan Binali Yıldırım hizmete açacak, geçiş ücretsiz olacak...

 Sabuncubeli Tünelleri açıldı mı Haberi

 Sabuncubeli Tünelleri açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri'nde sona gelindi. Sabuncubeli Tünelleri yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor.


Habertürk'te yer alan habere göre, yıllardır vatandaşların dört gözle beklediği, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde 'korkunç tüneller' olarak tasvir ettiği tüneller olan de Sabuncubeli Tünelleri'nde geçiş ücretsiz olacak.

aşbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma Bakanlığı döneminde, 2011 yılında İzmir'den milletvekili adayı olduğu sırada sırada açıkladığı 35 proje arasında, Sabuncubeli Tünelleri de yer aldı. 

Tünel İzmir-Manisa arasındaki ulaşım süresini 15 dakikaya indirecek, ayrıca yolun en zorlu bölümünün kolayca geçilmesini sağlayacak. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın çıktığı ihaleyle, 2011 yılının Eylül ayında projeye yap-işlet-devret modeliyle...