03 / 05 / 2024

Sabuncubeli

Sabuncubeli

İzmir-Manisa arasına Mayıs ayından itibaren kazılacak olan Sabuncubeli Tüneli ile birlikte İzmir-Manisa arası mesafe 15 dakikaya inecek...

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Sabuncubeli Tünelleri bugün açılıyor!

Yıllardır vatandaşların dört gözle beklediği, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde 'korkunç tüneller' olarak bahsettiği Sabuncubeli Tünelleri Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor.

Sabuncubeli Tünelleri yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor...

Sabuncubeli Tünelleri 6 gün sonra açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri'nde sona gelindi. Bayrama yetiştirilecek olan tünelleri, Başbakan Binali Yıldırım hizmete açacak, geçiş ücretsiz olacak...

Haziran ayında çılgın projeler yolda!

Haziran ayı içerisinde, Ovit Tüneli ve Sabuncubeli Tüneli gibi önemli projelerin açılışı yapılacak, Yozgat Havalimanı’nın temeli atılacak.

Sabuncubeli Tünelleri açılış için gün sayıyor!

Sabuncubeli Tünelleri'nde çalışan tek kadın olan ve kalite kontrol şefliği yapan 8 aylık hamile olan Esra Altın Soylu, hem kızının doğumunu hem de tünellerin hizmete girmesini heyecanla bekliyor 

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

İzmir'de ulaşım tünellerle rahatlıyor!

İzmir'de son 10 yılda devreye alınan 3 tünel, yolculara rahat ve konforlu bir seyahat imkanı sunuyor.Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla ışık göründü töreninin yapılacağı Sabuncubeli Tüneli ve önceki tünel yatırımları, Türk ekonomisine katkı veriyor.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 93'ü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, projede yüzde 93'lük gerçekleşme sağladıklarını belirtti.

Sabuncubeli Haberi

Sabuncubeli


İzmir ile Manisa arasında hayata geçirilecek olan Sabuncubeli Tüneli için çalışmalar sürüyor. İzmir ve Manisa arasındaki mesafeyi iyice kısaltacak tünelin kazı çalışmalarına Mayıs ayı itibariyle başlanacak. Sabuncubeli Tüneli İzmir-Manisa arasındaki mesafeyi 15 dakikaya...