23 / 05 / 2024

saçak belediyesi güzelyurt mahallesi Sosyal Hizmet Binası

saçak belediyesi güzelyurt mahallesi Sosyal Hizmet Binası

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Güzelyurt Hastanesi projesi hala bekliyor!

Güzelyurt’a hastane işi arap saçına döndü. Müteahhit kendi arasında kavga ediyor, siyaset çözüm üretemiyor. Nüfusu hızla artan Güzelyurt’ta ise vatandaşlar sürecin bir an önce tamamlanmasını bekliyorKaynak: Güzelyurtlu hastanesini istiyor

Güzelyurt Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelyurt Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İmdat Çakıcı imzasıyla kuruldu.

TOKİ Aksaray Güzelyurt sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların sözleşmeleri 7 Aralık 16 Aralık tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuç listesi!

Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiği 124 konutluk projede kuralar bugün çekildi. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuç listesi..

saçak belediyesi güzelyurt mahallesi Sosyal Hizmet Binası Haberi

saçak belediyesi güzelyurt mahallesi Sosyal Hizmet Binası

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı’nın Çerkeş İlçesi Saçak Beldesine geçtiğimiz seçim döneminde bağlanarak köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Güzelyurt Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılış programında il, ilçe, belde ve mahalle halkı bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneği seğrilendi. Bundan yaklaşık 6 ay önce Saçak Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 250 metre kare alan kullanım alanına inşa edilen iki katlı hizmet binası düzenlenen görkemli törenle hizmete açılarak vatandaşların hizmetine tahsis edildi. Düzenlenen açılış merasimine saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanırken, ilk konuşmayı gerçekleştiren Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım,”Çok değerli misafirler Öncelikle tüm İslam aleminin ve sizlerin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemizde...