04 / 05 / 2024

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul adres

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul adres

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sacit Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mercan Ateş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Ateş İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ateş ve Fahri Mercan ortaklığında kuruldu. 

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün  Asiye Ateş ve İslam Ateş ortaklığında kuruldu.

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Dekor Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fahri Ateş imzasıyla kuruldu.

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul adres Haberi

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul adres

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sacit Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A -       İNŞAAT a.         Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.         Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....