05 / 05 / 2024

sade döşenmiş evler

sade döşenmiş evler

Rusya'nın başkenti Moskova'daki binanın içindeki bir daire görenleri şaşkına çeviriyor. İtalya'dan özel siparişle getirttiği altın varaklı mobilyalarla döşediği evini adeta saraya çevirdi.

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

İçinde kiracı olan evler artık satışa çıkarılamayacak! İşte yeni düzen satış güncellemesi

İçinde kiracı olan evler yeni satış güncellemesi ile satışa çıkacak. Yeni satış düzenlemesine göre içinde kiracı olan evler satışa çıkarılmayacak! İşte detaylar...

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

85 bin TL'ye düşlerinizdeki eve sahip olabilirsiniz! Prefabrik evler ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, düşük maliyetleri ile vatandaşların merakını uyandırıyor. Çevre koşulları göz önünde bulundurularak üretilen prefabrik evlerin metrekareleri ve oda sayıları farklılık gösterebiliyor. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? Prefabrik evler ne kadar? İşte 27 Temmuz 2022 prefabrik

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ABD A.A.M.D.A.G tarafından kuruldu.

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyneb Alfalahı tarafından kuruldu.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

sade döşenmiş evler Haberi

sade döşenmiş evler

Rusya'nın başkenti Moskova'daki binanın içindeki bir daire görenleri şaşkına çeviriyor.


Sade döşenmiş evinden sıkılan ev sahibi kadın bütün birikimini harcayarak evini yeniden dekore etti.


Evin içerisini komple yıktırıp tekrardan yaptıran kadın, yer döşemelerinden tavana kadar barok mimarisinin bütün inceliklerini evinde kullandı.


İtalya'dan özel siparişle getirttiği altın varaklı mobilyalarla döşediği evini adeta saraya çevirdi.


İşte o daireden fotoğraflar