17 / 05 / 2024

Sadettin Uçkun kimdir

Sadettin Uçkun kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

Bulgöç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulgöç İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Sunay Uçkun tarafından kuruldu.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!

Coşkun Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını belirtti. Sabah, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben 450 bin lirayı dört ayda harcıyorum, sonra ne olacak?" dedi...

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve iş adamı Sadettin Saran'ın bir süredir aşk yaşadığı, ikilinin Çanakkale'de taş ev yaptıkları iddia edildi.

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Defne Uçkun çiftçi oldu!

İstanbul’da 25 yıl mimarlık mesleğini sürdüren mimar Defne Uçkun, İzmir'in Ödemiş İlçesi Birgi Mahallesi'nde keçi çiftliği kurdu..

İşte Şeyda Coşkun'un Kuruçeşme'deki evi!

Sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun Yegin, eşi Uğursay ve oğlu Arat ile yeni taşındığı Kuruçeşme’deki dairesinin kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

Sadettin Uçkun kimdir Haberi

Sadettin Uçkun kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Uzun yıllar İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi ve İzmir Şubesi'nde çeşitli görevlerde bulunan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU birimine danışmanlık yapan Sadettin Uçkun, dün saat 01.00 sıralarında tedavi gördüğü, Basmane semtindeki özel bir hastanede yaşamını yitirdi. 


Çevresini yasa boğdu 

Evli ve 4 çocuk, 7 torun sahibi olan Uçkun'un yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Uçkun'un ölümü sevenlerini yasa boğdu. Uçkun için bugün Buca'daki Bahayörük Camii'nde öğlen cenaze töreni düzenlenecek. Uçkun, Buca Kaynaklar Yenigökdere Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 


Milliyet...