14 / 05 / 2024

Şadi Gayrimenkul adres

Şadi Gayrimenkul adres

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı feshedildi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nın Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ortaklığını feshetti. 

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı'na sermaye koyma borcu için 1 ay süre!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) adi ortaklık kurulması hakkında açıklama yaptı.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile Yeşil GYO ile T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nı kurdu...

Seleks, 3rd İstanbul Gayrimenkul'e ortak oldu!

İttifak Holding'in grup içi şirketlerinden Seleks A.Ş., 3rd İstanbul Gayrimenkul Adi Ortaklığı'na yüzde 50 oranında ortak oldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Şadi Gayrimenkul adres Haberi

Şadi Gayrimenkul adres

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkulü almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak, 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. 4-Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 6- Her türlü hava, deniz,kara vasıtaları ile şehir içi, ve anasözleşmesinde yazılı işler

Şadi Gayrimenkul Turizm...