03 / 05 / 2024

Sadi Kan özgeçmiş

Sadi Kan özgeçmiş

Mimar Sadi Kan kimdir? Mimar Sadi Kan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Sadi Kan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sadi Kan..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

Petrol fiyatları haftanın ilk günü geriledi! Akaryakıt fiyatları düşecek mi? 

Petrol fiyatları küresel ekonomideki yavaşlama sebebiyle ortaya çıkan talep risklerinin geçen haftaki güçlü ralliyi durdurmasıyla kısmen düştü. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilenler...

Çiftçilere yeni elektrik desteği duyuruldu! Çiftçilerin elektrik borçları silinecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Merakla beklenen toplantının ardından Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, çiftçilere elektrik desteği verilecek mi? ? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

Xiaomi mi serisi robot süpürgeler peşinden koşturuyor! 23 Eylül 2022 fiyat listesi  

Evde geçirdiği zaman kısıtlı olanların tercihi robot süpürgeler gittikçe pazarda yerini sağlamlaştırdı. Süpürge kategorisinde ön plana çıkan Xiaomi mi serisi ile ürün çeşitliliği ve fiyat aralığı alıcılarını peşinden koşturuyor. İşte  Xiaomi'nin en gözde robot süpürgelerinde son fiyat listesi...  

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

Buğday fiyatlarında deprem! Buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rusya Devlet Başkanı Putin’in tahıl rotasoyla ilgili açıklamaları buğday fiyatlarında deprem yarattı. Peki buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yüzde 25 indirim yetmedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürün, vatandaş uygun fiyata yesin talimatını verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı. Peki Tarım Kredi'de fiyatlar düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6'ya Teknosa'dan indirim! İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi..

30 Fitness modu bulunan Xiaomi Mi Band 6, Teknosa'da indirime girdi! Peki, Kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu takip edebilen Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Sadi Kan özgeçmiş Haberi

Sadi Kan özgeçmiş

Sadi Kan kimdir?

Sadi Kan, 1954 yılında Anamur’da doğdu. 1979 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 1981 yılında İmar ve İskan Bakanlığı Metropoliten Planlama Dairesi’ndeki çalışmaları ile Şehir Plancısı Yeterlilik Belgesi’ni aldı. 1982 yılında askerliğini tamamladı. 


1979 – 1980 yılları arasında İstanbul’da Cahit GÜNERİ Mimarlık Atölyesi’nde konut, ikinci konut, otel, çarşı, fabrika gibi projelerde mimar; 1980 Mart- 1982 Aralık tarihleri arasında İmar ve İskan Bakanlığı Planlama ve İmar Genel Müdürlüğü Metropoliten Planlama Daire Başkanlığı Çukurova Nazım Plan Bürosu’nda Mimar ve Şehir Plancısı; 1982 Aralık- 1986 Ekim tarihleri arasında Dünya Bankası ve Turizm Bakanlığı’nın bünyesinde, ülkemizin ilk entegre turizm projesi olan Güney Antalya Turizm Gelişim Projesi Müdürlüğü’nde Mimar ve Şehir Plancısı; 1986 Ekim- 1990 Aralık tarihleri arasında Güney...