19 / 05 / 2024

Sadi Kurtulan kim

Sadi Kurtulan kim

Bursa Mustafakemalpaşa' da trafik sorununa çözüm getirecek projeler için çalışmalar hızlandı. Tatkavaklı ve Organize Sanayi Bölgesi' nde yapılacak iki kavşak için ay sonunda ihaleye çıkılıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Hükümet Konağı 2016'da tamam!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni hükümet konağının 2016 yılının son aylarında tamamlanacağını söyledi.

Bursa Mudanya Kirmasti Kervan AVM açıldı!

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

Mustafakemalpaşa kentsel dönüşüme hazır!

BURSA'NIN Mustafakemalpaşa ilçesinde geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi...

Mustafakemalpaşa depreme kentsel dönüşümle hazırlanıyor!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi.

Mustafakemalpaşa'da sağlam konutlar yapılacak!

Mustafakemalpaşa'da geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi.Kurtulan, "Depremle yaşamaya alışmalıyız." dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu projesi ile Bursa Mustafakemalpaşa değerlenecek!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İstanbul-İzmir Otoyolu ile hem organize sanayinin hem de ilçenin rahat ulaşım açısından değer kazanacağını söyledi...

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Sadi Kurtulan kim Haberi

Sadi Kurtulan kim

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tatkavaklı ve Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ihtiyaç duyulan köprülü kavşakların yapımı için müjdeyi verdi. 

Başkan Kurtulan, trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Bursa-Balıkesir karayolu üzerinde bulunan kavşakların 30 Nisan 2014 tarihinde ihaleye çıkarılacağını söyledi. 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki güzergâha yapılması planlanan köprülü kavşak talebinin Karayollarının ilgili birimlerine iletildiğini ve olumlu yanıt aldıklarını belirtti. 


EN KISA SUREDE BİTECEK... 


Can ve mal kayıplarının engellenmesi açısından köprülü kavşağın büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan, 30 Nisan'da SANAYİCİ DE MEMNUN... 

Kurtulan, özellikle Mustafakemalpaşa'nın ekonomisine büyük katkı veren OSB girişinin düzenlenecek olmasının sanayicileri de mem nun ettiğini belirterek" Bu iki bölgede yapılacak çalışmalara belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Köprülü kavşaklar Mustafakemalpaşa'ya hayırlı olsun" dedi. 


Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, OSB Başkanı...