07 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa'da sağlam konutlar yapılacak!

Mustafakemalpaşa'da sağlam konutlar yapılacak!

Mustafakemalpaşa'da geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi.Kurtulan, "Depremle yaşamaya alışmalıyız." dedi.



Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçeye kurulacak Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri ile ilgili projeleri ve alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ihalenin yapılacağı günü beklediklerini bildirdi. 


Sosyal olarak hizmete sokabilecekleri bütün projeleri hazırladıklarım, önümüzdeki dönemde bunları hayata geçireceklerini ifade eden Kurtulan, "Mustafakemalpaşa'nın içinden geçen Kirmastı deresi var. Nazlı nazlı akan Kirmastı'nın etrafının cazibe merkezi haline gelmesi için yapılması gerekenleri tek tek gündeme aldık. Sosyal olarak hizmete sokabileceğiniz projelerimiz, yürüyüş alanlarından spor alanlarına, dinlenme alanlarından eğlence alanlarına kadar her yeri adım adım projelendirdik. Bunları da önümüzdeki dönem hizmete sokacağız. 

Vatandaşlar, yaşamaktan mutlu oldukları Mustafakemalpaşa'yı 2015 yılı içerisinde görecekler" dedi. 


DEPREMLE YAŞAMAYA ALIŞMALIYIZ 


Mustafakemalpaşa'nın en T önemli meselesinin deprem olduğuna vurgu yapan Kurtulan, "Depremle yaşamaya alışmalıyız. Biz güvenli konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için ne yapılması gerekiyorsa yapmakla mükellefiz. 

Hükümetimizin bu konudaki genel politikası var. Depreme dayanıklı konut üretimiyle hem özel teşebbüse, hem de  TOKİ  aracılığıyla dar gelirli vatandaşlarımıza konut edindirme konusunda büyük çada süratle çalışıyoruz. Bizim de TOKİ aracılığıyla vatandaşlarımıza kazandırdığımız güzel konutlarımız var" ifadelerini kullandı. 


A Gazete Bursa


Geri Dön