19 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa deprem konutları

Mustafakemalpaşa deprem konutları

Mustafakemalpaşa'da geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi.Kurtulan, "Depremle yaşamaya alışmalıyız." dedi.

Deprem konutlarının tamamı 2025 Eylül'de teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, binlerce depremzedenin beklediği müjdeyi verdi ve deprem konutlarının tamamının teslim tarihini açıkladı. İşte o açıklama..

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Deprem konutlarının teslimleri 2 ay içinde başlayacak! Bakan Özhaseki, yeni şehirlerin özelliklerini anlattı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarıyla ilgili teslim tarihini verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki açıkladı: Deprem konutlarının maliyeti 100 milyar dolar! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Günlük 1.500 liraya çalışacak işçi bulamadıklarını aktaran Özhaseki, deprem konutlarının maliyetinin 100 milyar dolar olduğunu açıkladı. 

Mustafakemalpaşa deprem konutları Haberi

Mustafakemalpaşa deprem konutları

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçeye kurulacak Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri ile ilgili projeleri ve alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ihalenin yapılacağı günü beklediklerini bildirdi. 


Sosyal olarak hizmete sokabilecekleri bütün projeleri hazırladıklarım, önümüzdeki dönemde bunları hayata geçireceklerini ifade eden Kurtulan, "Mustafakemalpaşa'nın içinden geçen Kirmastı deresi var. Nazlı nazlı akan Kirmastı'nın etrafının cazibe merkezi haline gelmesi için yapılması gerekenleri tek tek gündeme aldık. Sosyal olarak hizmete sokabileceğiniz projelerimiz, yürüyüş alanlarından spor alanlarına, dinlenme alanlarından eğlence alanlarına kadar her yeri adım adım projelendirdik. Bunları da önümüzdeki dönem hizmete sokacağız. 

Vatandaşlar, yaşamaktan mutlu oldukları Mustafakemalpaşa'yı 2015 yılı içerisinde görecekler" dedi. 


DEPREMLE YAŞAMAYA ALIŞMALIYIZ 


Mustafakemalpaşa'nın en T önemli meselesinin deprem olduğuna vurgu yapan Kurtulan, "Depremle...