07 / 05 / 2024

Sadi Kurtulan: Mustafakemalpaşa'da köprülü kavşaklar trafiği rahatlatacak!

Sadi Kurtulan: Mustafakemalpaşa'da köprülü kavşaklar trafiği rahatlatacak!

Bursa Mustafakemalpaşa' da trafik sorununa çözüm getirecek projeler için çalışmalar hızlandı. Tatkavaklı ve Organize Sanayi Bölgesi' nde yapılacak iki kavşak için ay sonunda ihaleye çıkılıyor.



Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tatkavaklı ve Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ihtiyaç duyulan köprülü kavşakların yapımı için müjdeyi verdi. 

Başkan Kurtulan, trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Bursa-Balıkesir karayolu üzerinde bulunan kavşakların 30 Nisan 2014 tarihinde ihaleye çıkarılacağını söyledi. 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki güzergâha yapılması planlanan köprülü kavşak talebinin Karayollarının ilgili birimlerine iletildiğini ve olumlu yanıt aldıklarını belirtti. 


EN KISA SUREDE BİTECEK... 


Can ve mal kayıplarının engellenmesi açısından köprülü kavşağın büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan, 30 Nisan'da SANAYİCİ DE MEMNUN... 

Kurtulan, özellikle Mustafakemalpaşa'nın ekonomisine büyük katkı veren OSB girişinin düzenlenecek olmasının sanayicileri de mem nun ettiğini belirterek" Bu iki bölgede yapılacak çalışmalara belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Köprülü kavşaklar Mustafakemalpaşa'ya hayırlı olsun" dedi. 


Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, OSB Başkanı İbrahim Akdemir'le köprülü kavşak yapılacak bölgede incelemelerde bulundu. 


ihale sürecine girecek projenin en kısa zamanda tamamlanarak ulaşımda önemli bir sorunun çözüleceğini dile getirdi. Başkan Kurtulan, "Hem Tatkavaklı beldesi hem de OSB girişinde bulunan yol güzergâhları Mustafakemalpaşa'nın kanayan yarasıydı. Karayolları 14. 

Bölge Müdürlüğü'nce hazırlatılan Tatkavaklı çıkışı kavşak yapımı projesi ile ilgili imar plan değişikliği Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi tarafından uygun bulundu. Teknik çalışmaların hızla sürdüğü köprülü kavşak projelerinin tamamlanmasıyla birlikte bu iki bölge de yoğunlaşan trafik rahat bir nefes alacak" dedi. 


Olay Bursa


Geri Dön