03 / 05 / 2024

Sadık Duman istanbul

Sadık Duman istanbul

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'da aylık akbil ücreti ne kadar oldu? Öğrenci aylık akbil İstanbul'da kaç lira?

İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Peki, İstanbul'da aylık akbil ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osf Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kaleli, Mete Onur Merdemert ve Sadık Sazdağı ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam! İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuz ayında en altın çağını yaşıyor. Demir cevheri vadeli fiyatlarında yükselişler görülürken, demir fiyatlarına büyük zam geldi.  İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 700 TL oldu! 8 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

Olası büyük depremde İstanbul kendisini kurtaramayacak! Naci Görür açıkladı: İstanbul’un dışından müdahale gerekecek!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir tespiti gündeme getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki, Alfa Romeo modellerinin Aralık ayı fiyatları kaç TL? İşte Alfa Romeo 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sadık Duman istanbul Haberi

Sadık Duman istanbul

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman, Sivas Divriği doğumludur. 


1979 tarihinde İTÜ İnşaat Fakültesi`nden mezun olmuştur. Çeşitli kurum ve kuruluşların uygulama alanında çalışmıştır. 


Halen müşavir bir firmada kamu ve okul binalarının güçlendirilmesine ilişkin kaliteden sorumlu mühendis olarak çalışmaktadır. 


Evli ve iki çocuk...