26 / 05 / 2024

Sadık Gürsoy arsa

Sadık Gürsoy arsa

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, AKP'li vekil Ahmet Aydın ve eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı. Işık'ın karşı şikâyetinin ardından Gürsoy tutuklandı.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Adıyaman'da arsa satışı vaadiyle dolandırılan iş insanı tutuklandı!

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, AKP'li vekil Ahmet Aydın ve eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı. Işık'ın karşı şikâyetinin ardından Gürsoy tutuklandı.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Ska Danışmanlık Gıda İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ska Danışmanlık Gıda İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Leventoğlu ve Sadık Çelik ortaklığında kuruldu. 

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Sadık Gürsoy arsa Haberi

Sadık Gürsoy arsa

Otomobil bagajında balya balya para görüntüsüyle gündeme gelen AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın kuzeni ve eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın adı 36,2 milyon TL'lik bir dolandırıcılık iddiasında geçti. Deutsche Welle Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre; Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, milletvekili Ahmet Aydın ile eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın arasında olduğu 7 kişiyi "Milli Emlak'a ait 200 milyon TL değerindeki araziyi alma vaadiyle kendisini kandırıp yaklaşık 36,2 milyon TL dolandırmakla" suçladı. Savcılığa suç duyurusu yapan Gürsoy, aynı gün Işık'ın karşı şikâyeti üzerine gözaltına alındı ve "silahlı yağma" iddiasıyla tutuklandı. Savcılık Gürsoy'a ilişkin dava açarken, milletvekili ve eski danışmanı aleyhindeki dolandırıcılık iddiasıyla ilgili ise henüz adli bir işlem uygulanmadı. 

Her şey; Adıyaman'da otomotiv, gıda, petrol ve otel işletmeciliği yapan 25 yaşındaki...