27 / 04 / 2024

Sadık Tavukçuoğlu

Sadık Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emir Tavukçuoğlu baba oldu!

Sunucu Simge Fıstıkoğlu ile hayatını birleştiren Emir Tavukçuoğlu baba oldu.

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu evlendi!

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu dünya evine girdi.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Melih Tavukçuoğlu: İstanbul'da yabancıya konut satışı yüzde 147 arttı!

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı Melih Tavukçuoğlu konut sektöründe yaz aylarındaki hareketliliği değerlendirerek İstanbul’da geçen yılın aynı dönemine göre yabancıya konut satışında yüzde 60’lik bir artış olduğunu açıkladı. 

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sadık Tavukçuoğlu Haberi

Sadık Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Sokullu Sokak,...