10 / 05 / 2024

Saeid Eftekhary

Saeid Eftekhary

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saeid Eftekhary tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Innovia 2 Sitesi, Esenyurt'ta kuruldu.

Mtg Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mtg Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli  Saeid Goudarzı ve Saeid Khajehie tarafından kuruldu.

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Kara ve Saeid Rezaei ortaklığında kuruldu.

Bliss Home Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bliss Home Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Saeid tarafından kuruldu. 

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeid Poorsoltani tarafından kuruldu.

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saeid Eftekhary tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Innovia 2 Sitesi, Esenyurt'ta kuruldu.

Meral Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Meral Gayrimenkul ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi, 15 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Hossein Heidari ve Saeid Dzhborj ortaklığıyla kuruldu...

Saeid Eftekhary Haberi

Saeid Eftekhary

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saeid Eftekhary tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon, reaktör, jeneratör vb yer altı ve yer üstü enerji santral ve nakil hatları, barajlar, petrokimya ve diğer kimya ve endüstri tesisleri ile boru hatları, inşaat, hafriyat, tesis ve taahhüt işleri, 2- Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, 3- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye,...