09 / 05 / 2024

Saf altın 3. köprü

Saf altın 3. köprü

Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği 39. İstanbul Jewelry Show CNR Expo'da açıldı.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

1 gram altın 3 bin 850 TL olacak! Yer yerinden oynayacak! İki dev kurum da aynı tarihi verdi! 

1 gram altın bugün 2 bin 657 TL oldu. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken, 2 dev kurumdan yeni altın tahmini geldi.

Gram altın 3 bin TL! Altını olanlar, altın alacaklar şimdi bakın! Tarih açıklandı! 

Gram altın, ONS altın fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından geriledi. Yatırım uzmanı Mert Başaran gram altın için yıl sonunu tahminini rakam vererek açıkladı. İşte merak edilen o rakam... 

Gram altının 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! Altın alıp atmak isteyenlere kırmızı kodla uyarı geldi!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 3,500 lira olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, altınf iyatları ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olanları şok eden o rakamlar...

Gram altının 3 bin lira olacağını söyleyen Mert Başaran tarih verdi! Altını çizerek bekleyin dedi! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan açıklama geldi. Başaran gram altının 3 bin lira olacağı tarihi açıkladı. 

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

Gram altın 3 bin TL! Elinde altını olan da yatırımcı da hemen baksın: İslam Memiş tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 3 bin TL olacağı tarihi açıkladı. İşte milyonların merak ettiği altın fiyatlarındaki son durum...

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Saf altın 3. köprü Haberi

Saf altın 3. köprü


Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği 39. İstanbul Jewelry Show CNR Expo'da açıldı.


İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği, Türkiye Mücevher İhracatçıları Derneği ve KOSGEB'in desteklediği, UBM Rotaforte tarafından düzenlenen ve dünyadaki ilk 5 mücevher fuarı arasında yer alan fuar, dünya genelinden mücevher sektörü profesyonellerini ağırlıyor.


Sektörden gelen talep üzerine geçen yıl yüzde 50 büyüyerek, 3 salonda gerçekleştirilmeye başlanan "İstanbul Jewelry Show Ekim Fuarı", bu yıl da 3 salonda düzenleniyor.


Fuarda en fazla ilgi çeken ürünler arasında, yapımına geçen yıl başlanan ve "Yavuz Sultan Selim" adı verilecek olan 3. boğaz köprüsünün altından inşa edilmiş bir versiyonu yer...