04 / 05 / 2024

Saf Altyapı şirketi

Saf Altyapı şirketi

Saf Altyapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Altunkaya tarafından kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Yeğin tarafından kuruldu.

Alme Hafriyat Nakliyat Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alme Hafriyat Nakliyat Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Doğan ve Mehmet Doğan ortaklığında kuruldu.

Mtn Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dağıstan tarafından kuruldu.

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdemir, Aydın İnak ve Bülent Kazan ortaklığında kuruldu.

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Arvent Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvent Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yılmaz tarafından kuruldu.

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yüksel tarafından kuruldu.

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Baran Soylu tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdm Altyapı Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de KAdri Güzenge ve Mehmet Şah Bulat ortaklığında kuruldu.

Saf Altyapı şirketi Haberi

Saf Altyapı şirketi

Saf Altyapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Altunkaya tarafından kuruldu. 


Saf Altyapı Yatırımları Anonim Şirketi konusu:

1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...