11 / 05 / 2024

Safa Batuhan Alptekin

Safa Batuhan Alptekin

Yelkovanart Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Karakoç, Kaan Yelkovan ve Safa Batuhan Alptekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ekonomist Batuhan Tufaner emekli maaşlarına zam tahminini açıkladı!

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlara ilişkin yorumlarını paylaştı.

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile  İsmail Kaplan Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Ercüment Alptekin kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adayı Ercüment Alptekin kimdir? Ercüment Alptekin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ercüment Alptekin'in biyografisi...

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alptekin tarafından kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Ömer Alptekin: 7'ye yaklaşan depremler yaşanabilir! 

İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Alptekin, Van depremini değerlendirdi. Alptekin, bölgede geçmiş zamanlarda 7'nin üzerinde depremler yaşandığını ve bundan sonraki süreçte de bunun yaşanma ihtimalinin olduğunu belirtti...

Safa Batuhan Alptekin Haberi

Safa Batuhan Alptekin

Yelkovanart Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Karakoç, Kaan Yelkovan ve Safa Batuhan Alptekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. Yelkovanart Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yelkovanart Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Caddebostan, Bağdat Caddesi, Göztepe Apartman, No:252...