05 / 05 / 2024

Şafak Akmil kimdir

Şafak Akmil kimdir

Sea Horse Petro Kimya, 600 bin ton kapasite ile dünyanın en büyük megaplantı unvanına sahip olması hedeflenen "Smart Megaplant Plus" projesini 2017 yılının ilk çeyreğinde devreye almaya hazırlanıyor.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Şafak Emrence kimdir?

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Zerrin Şafak kimdir?

Mimar Zerrin Şafak kimdir? Mimar Zerrin Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zerrin Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zerrin Şafak..

Şaban Şafak kimdir?

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Uygar Şafak Öğün kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Şafak Öğün kimdir? Uygar Şafak Öğün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uygar Şafak Öğün, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor?

Şafak Çak kimdir?

Jennifer Lopez’e hediye ettiği taht ve yatakla adından söz ettiren ünlü İç Mimar Şafak Çak kimdir? İç Mimar Şafak Çak, bugüne kadar hangi tasarımları hayata geçirdi? İşte Şafak Çak...

Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Gedizler Yapı Ev're projesi ile emlak medyasının gündemindedir. Şafak Bamyacıoğlu, daha önce IBM POS Aş, AIG, Century 21, Realty World gibi şirketlerde çalıştı. Peki Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Şafak Akmil kimdir Haberi

Şafak Akmil kimdir

Sea Horse Petrokimya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Akmil, 77 ülkeye ürün gönderdiklerini ve geçen yıl ihracatta Türkiye birincisi olduklarını söyledi. 



"Üç yıl önce satışlarımızın, ihracat potansiyelimizin fazla olması ve mevcut tesisimizin yeterli gelmeyişi nedeniyle yeni bir yatırım kararı aldık" diyen Akmil, "Şu anda yüzde 40'lık kısmı tamamlanmış olan yapının kasım ayı gibi kaba inşaatını tamamlayıp, 1 yıl içinde de makine montajlarımızı ve boru hatlarımızı tamamlayarak önümüzdeki yılın sonu ya da 2017 yılının ilk çeyreğinde üretime başlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Yeni tesislerinde kendi ambalajlarını da üreteceklerini açıklayan Akmil, fabrikanın maliyetinin 140 milyon dolar, ambalaj fabrikasının ise 60 milyon doları bulduğunu söyledi. Akmil, yeni yatırımın devreye girmesi ile mevcut fabrikalarını bırakacaklarını dile getirdi. 



80 değişik çeşit ürün imal ettiklerini anlatan Akmil, ambalajlama çeşitleri...