29 / 04 / 2024

Şafak Başa

Şafak Başa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

Şafak Başa incelemelerine devam ediyor!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, mahallelerdeki incelemelerine devam ediyor. Şafak Başa problemlerin ortadan kalkacağını dile getirdi.

Emlak sektörü çöküyor: 1.4 milyar nüfuslu ülkede milyonlarca ev boş!

Emlak kriziyle baş başa kalan Çin'de milyonlarca evin boş olduğu belirtiliyor. Çin'de, eski bir yetkili ülke nüfusunun tamamının bile boş evleri dolduramayacağını belirtiyor.

32'li tuvalet kağıdında büyük indirim: 189 TL'ye raflardaki yerini aldı! Elini çabuk tutan alır

Tuvalet kağıdı fiyatlarındaki artışlar, birçok insanın ekonomik zorluklarla başa çıkmasını daha da zorlaştırdı. Ancak bir market, 32'li tuvalet kağıdı için büyük bir indirim yaparak fiyatını 189 TL'ye kadar düşürdü. İşte detaylar...

Kredi çekerek alış veriş yapma devri bitiyor! İhtiyaç kredilerinde faiz yüzde 53’e dayandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre 1 Eylül itibariyle mevduat ve ticari kredilerde faiz başa baş noktada görülürken, ihtiyaç kredilerinde faizler yüzde 50'yi aştı.

İstanbul'da kuraklık tehdidi: İSKİ son dakika vererek uyardı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, İstanbul'un kuraklık tehdidi altında olduğunu ve özellikle Avrupa Yakası'nın su kaynaklarının azaldığını açıkladı. 

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Emeklilik hakkını elde edemeyenler dikkat! Aylık 2.605 TL maaş bağlanacak

Hükümet, emeklilik hakkı elde edemeyen vatandaşlara has yeni bir destek ödemesi olan 65 yaş aylığı hakkında yeni bir ilan yaptı. Bu ödeme, ekonomik güçlüklerle başa çıkmakta güçlük çeken vatandaşlar için yapılan desteklere bir ilave olarak 2.605 TL değerinde maaş bağlanacak. 

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

En iyi kameraya sahip telefonlar peş peşe belli oldu!

2023 yılında, akıllı telefonlar fotoğraf makineleriyle başa baş bir seviyeye ulaştı. İşte en üst düzey kamera performansına sahip olan telefonlar...

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Tam 140 bin TL'ye kadar fiyatlar düştü!

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler için güzel haber geldi. 140 bin TL’ye kadar düşen fiyatlar sayesinde siz de kendinizi doğa ile baş başa şirin Bungalovunuzda huzurlu hissedeceksiniz. Siz de bu Bungalov evlerinden birine sahip olmak istemez miydiniz?

Faturanız yüksek geldiyse hemen PTT'ye koşun! Başvuran herkes faydalanacak

Faturaların yüksek gelmesi ve bu durumla başa çıkmak ve vatandaşın rahatlamasını sağlamak amacıyla devlet yetkilileri destek ödemelerine devam ediyor. İnternetten şartları ve bu desteğe nasıl sahip olacağını öğrenmek isteyen bu haber sizin için.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Şafak Başa Haberi

Şafak Başa

İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emekliye ayrılarak görevi bırakmaya karar verdi. 

Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Şafak Başa vekaleten görevlendirildi.

6 Eylül 2019 tarihinden itibaren genel müdürlük görevini yürüten Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emeklilik nedeniyle görevinden ayrılacak. Halen İSKİ genel müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan Şafak Başa Mermutlu’nun yerine vekaleten atandı.

ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKANIYKEN İSKİ'DE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞTI

Mermutlu; 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürlüğü'nde Asya Yakası Su İnşaat Müdürü olarak göreve başladı. İSKİ'de uzun yıllar yöneticilik yapan Mermutlu, 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. 2019 yılı eylül ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İSKİ Genel Müdürü olarak atandı.

 

ŞAFAK BAŞA KİMDİR?

İSKİ Genel Müdür Vekilliği'ne atanan Şafak Başa, 1969 doğumlu. Başa, 1990 yılında İstanbul...