27 / 04 / 2024

Şafak Havacılık Turizm nerede

Şafak Havacılık Turizm nerede

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karaçoğlu tarafından kuruldu.

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Selim Silov tarafından kuruldu.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyat Özpak ve Hüseyin Asil Akar ortaklığında kuruldu.

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim  Gürer tarafından kuruldu. 

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm nerede Haberi

Şafak Havacılık Turizm nerede

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A- Şirket turizm acenteliği, her türlü turistik hizmet organizasyonları kurabilir. Havacılık sektörü ile ilgili her türlü faaliyetlerin yanı sıra turistik faaliyetlerle alakalı olarak her türlü yolcu ve kargo taşımacılığı ve yer hizmetleri yapabilir. Aynı iş kolunda faaliyet gösteren yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapabilir. Ortaklıklar kurabilir. Yerli ve yabancı ortak alabilir. Amaçları gerçekleştirmek için yerli , yabancı kuruluşlardan yada ortaklardan kredi alabilir. Yurt içi ve yurt dışına yönelik her türlü taşıt araçları ile turistik geziler ve turlar tertipleyebilir. Konaklama turizmi için turizm...