28 / 04 / 2024

Şafak Sezer evinin tadilat borcunu ödemedi mi

Şafak Sezer evinin tadilat borcunu ödemedi mi

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunun bir kısmını ödemediği için Tuğcu Tasarım Mimarlık tarafından alacak davası açıldı. Sezer'in mimarlık şirketine borcun 896 bin 591 lirasını ödemediği iddia edildi.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Sezer Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Sezer tarafından kuruldu. 

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Evinin salonuna kendi serasını kurdu!

Kahramanmaraşlı berber Harun Altınsoylu, sebze fiyatlarının yükselmesi nedeniyle evinin salonunu seraya dönüştürdü. Altınsoylu'nun 1042 pet bardağa ektiği tohumların 900'ü fide verdi.

Çankaya Şafak Sitesi'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık ev!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Şafak Sitesi'nde yer alan 300 metrekarelik ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

Alessandra Ambrosio evinin kapılarını açtı!

Ünlü model Alessandra Ambrosio, evinin kapılarını Architectural Digest Dergisi'ne açtı. Ambrosio verdiği röportajda evinde Türk mobilyaları bulunduğundan da bahsetti.

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı. İki çocuğuyla birlikte yaşayan Şener, evinin en sevdiği bölümlerinde çekilen pozlarını paylaşıyor.

Şafak Sezer evinin tadilat borcunu ödemedi mi Haberi

Şafak Sezer evinin tadilat borcunu ödemedi mi

Evinde tadilat yaptıran oyuncu Şafak Sezer'e, mimarlık şirketi tarafından borcunun bir kısmını ödemediği için alacak davası açıldı. 


Tuğcu Tasarım Mimarlık Gıda ve Turizm şirketi adına avukat Uğur Önkol, Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliğine Sezer'in borcunun bir kısmını ödemediği için alacak davası dilekçesini sundu.


Dilekçede, Sezer'in Büyükçekmece'de bulunan evinin ve bahçesinin yenilenmesi konusunda 2013'te sözleşme imzalandığı, ardından işin tamamlanarak 25 Aralık 2013'te teslim edildiği kaydedildi.


Toplam harcama ve hakediş toplamının 2 milyon 256 bin 591 lira tuttuğu, Sezer'in ise 1 milyon 360 bin lira ödeme yaptığı belirtilen dilekçede, Sezer'in borcun kalan 896 bin 591 lirasını ödemediği, notere ihtar çekilip talep edildiği ancak hiçbir ödeme yapılmadığı ifade edildi.


Dilekçede, bin 63 metrekarelik, 3,5 katlı evde yapılan işlere ilişkin, talep ve dava hakları saklı kalmak kaydıyla...